GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που μπαίνουν ξανά στο σπίτι

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που μπαίνουν ξανά στο σπίτι

Τους 3 τους είχαμε ακούσει, ο τέταρτος όμως;

Το Greece’s Next Top Model φέτος δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει. Οι δοκιμασίες που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο είναι φανταστικές και τα παιδιά είναι απλά αξιοθαύμαστα που καταφέρνουν να τις βγάλουν σε πέρας και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσα στο σπίτι, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στον τελικό.

Μετά και την αποχώρηση του Παναγιώτη έμειναν 8 οι παίκτες μέσα στο σπίτι, όμως όχι για πολύ. Τη Δευτέρα μία έκπληξη περιμένει τους εναπομείναντες διαγωνιζόμενους, αφού στο μήνυμα που λαμβάνουν τους ανακοινώνεται πως τέσσερις παίκτες θα επιστρέψουν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή η τελική 9άδα στην οποία βρισκόταν 4 κορίτσια και 5 αγόρια.

Μέσα σε αυτούς ήταν η Παρασκευή που έχει αποχωρήσει, η Ξένια που έφυγε πολύ νωρίς, αλλά και ο Ηρακλής ο οποίος αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες. Και αυτοί είναι και οι 3 παίκτες που επιστρέφουν ξανά στο σπίτι του GNTM. Στο τρέιλερ ωστόσο αναφέρεται πως είναι τέσσερα τα άτομα που θα επιστρέψουν. Το όνομα του τέταρτου παίκτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό όμως κάποιον υποψιαζόμαστε μιας και τα αγόρια που έχουν αποχωρήσει είναι ελάχιστα.

Χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουρες θα δώσουμε την ψήφο μας στην επιστροφή του Emmanuel, ο οποίος μαζί με τον Ηρακλή θα ολοκληρώσουν και πάλι το campaign room. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί από τα πέντε αγόρια που έχουν αποχωρήσει (aka Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Πέτσας, Ηρακλής Τσουζίνοβ και Emmanuel Elozieuwa), ο τελευταίος είναι ο μόνος που δεν ανέβασε τίποτα στο Instagram account μετά την αποχώρησή του.

Για να δούμε θα επαληθευτούν τη Δευτέρα τα λεγόμενά μας; Μέχρι τότε απλά κάνουμε υπομονή.