Διονύσης Σχοινάς: Η αποκάλυψη για την ένοπλη ληστεία και για τη ζωή σήμερα

Διονύσης Σχοινάς: Η αποκάλυψη για την ένοπλη ληστεία και για τη ζωή σήμερα

Τι έχει αλλάξει στην οικογένεια του Σχοινά μετά τη ληστεία

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε τόσο για την επαγγελματική του πορεία, όσο και για τη ζωή του και τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα και το μυστικό για τον γάμο του με την Καίτη που έχει διάρκεια πάνω από 20 πια χρόνια και εξήγησε πως το κλειδί ανάμεσα στο ζευγάρι είναι η ελευθερία που έχουν στη σχέση τους, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να λαχταρούν να βρεθούν μαζί.

Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στην ένοπλη ληστεία που αντιμετώπισε το ζευγάρι πέρσι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι κι ενώ εκεί βρισκόταν και ο γιος τους, Δημήτρης Σχοινάς.

Ο Διονύσης εξήγησε πως το τραύμα από την εμπειρία αυτή προσπαθεί ακόμα να το ξεπεράσει και έχει απευθυνθεί όλη η οικογένεια σε έναν ειδικό βιοσυντονισμού.



Όσο για την ίδια τη ληστεία, εξήγησε πως ήταν μια εξωπραγματική εμπειρία, την οποία ούτε στις ταινίες δεν βλέπουμε, αλλά τόνισε πως από τη μεριά των τεσσάρων ληστών υπήρξε τουλάχιστον σεβασμός στον ίδιο, την Καίτη και τον γιο τους.

Ο Σχοινάς αποκάλυψε, όμως, πως μετά την εμπειρία αυτή, το ζευγάρι έχει προσλάβει φρουρό που προσέχει την οικογένεια κάθε βράδυ και προσπαθούν και οι τρεις να είναι πιο προσεκτικοί.