Σπάνια εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζουμε τον σύζυγό της: Γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου

Σπάνια εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζουμε τον σύζυγό της: Γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου

Η Έλενα βγήκε για τρέξιμο

Ήταν Αύγουστος του 2015, όταν η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Αντρέα Καψάλη, ένα μυστήριο που έγινε κρυφά και δεν είδαμε ποτέ φωτογραφίες του.

Κι ενώ η Έλενα με τον αγαπημένο της γιόρτασαν το καλοκαίρι πέντε χρόνια γάμου, οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι πολλές φορές χωρισμένο. Το 2018, οι φήμες περί διαζυγίου ήταν πολλές και η Παπαρίζου είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις.Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βλέπουν άλλοτε σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε χωρισμό. Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές μας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλο όταν χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε».

Κι επειδή είχαμε να δούμε την Έλενα με τον Καψάλη από τον Μάρτιο του 2020, λίγο πριν το πρώτο lockdown, η Παπαρίζου αποφάσισε να κάνει μια σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της για να αθληθούν εν μέσω δεύτερη καραντίνας πια. Το ζευγάρι πήγε για τρέξιμο και δείχνει πιο fit από ποτέ.