Η νέα αποχώρηση του GNTM 3 είναι αυτή: Ποιος έφυγε από το σπίτι;

Η νέα αποχώρηση του GNTM 3 είναι αυτή: Ποιος έφυγε από το σπίτι;

Ακόμη ένα spoiler επιβεβαιώθηκε

Το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα είχε όλα. Επιστροφή παλιών παικτών, αλλαγή στρατοπέδων, μάχες στον αέρα και γενέθλια. Είχε όμως και μια αποχώρηση όπως συμβαίνει σε κάθε φωτογραφική δοκιμασία. Με στόχο εκ νέου την κατάκτηση της 10άδας, τα μοντέλα ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης με μια ακόμα δοκιμασία αποχώρησης.



Με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas, ήταν τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφισης. Τα στρατηγικά όμως αβαντάζ της Λία, προσέθεσαν πόντους δυσκολίας και δημιούργησαν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία.

Το πρώτο πλατό, μετά τις επιστροφές, ξεκίνησε και οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους υποψήφιους με ενθουσιασμό. Η κριτική των φωτογραφιών ωστόσο δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν και προκάλεσαν αρκετή σύγχιση.

Το ζευγάρι των Ηρακλή και Εμάνουελ κέρδισε ομόφωνα τις εντυπώσεις κερδίζοντας την καλύτερη φωτογραφία.



Όσο για την αποχώρηση ακόμη ένα spoiler επιβεβαιώθηκε και ο Σήφης είδε την πόρτα της εξόδου προκαλώντας συγκίνηση στο campaign room.