Κορονοϊός: Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Κορονοϊός: Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στενάχωρα τα νέα για την υγεία του παρουσιαστή.

Με μία δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου αφού μας ενημέρωσε για τη νοσηλεία του Γιώργου Μαυρίδη. Ο παρουσιαστής ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όλα αυτά τα χρόνια και τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης αφού διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Ο ίδιος μέσω ενός ηχητικού ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει και να μένει σπίτι του σταματώντας τη διασπορά. Επίσης, ανέφερε πως θετική στον ιό είναι και η σύζυγός του.

«Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε»