Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα που είπε για το σύστημα ψηφοφορίας

Βίκυ Καγιά: Η επική ατάκα που είπε για το σύστημα ψηφοφορίας

Ήταν πραγματικά πάρα πολύ αστείο

Το ότι το GNTM είναι ένα από τα αγαπημένα μας προγράμματα φυσικά το γνωρίζεις γιατί σου το έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. Έχει δώσει νόημα στα βαρετά Δευτερότριτα της εβδομάδας μας, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό ειδικά εν μέσω lockdown. Σε περίπου έναν μήνα θα παρακολουθήσουμε ξανά live τον τελικό του reality μοντέλων, και αυτή τη φορά ελπίζουμε να μην χρειαστούμε ηρεμιστικά για να κοιμηθούμε.

Στο πρώτο GNTM το σύστημα της ψηφοφορίας κόλλησε με αποτέλεσμα να μην ψηφίσει σχεδόν κανείς. Η Ειρήνη Καζαριάν είχε προβάδισμα στη βαθμολογία από τις δοκιμασίες, οπότε αναδείχθηκε και νικήτρια του reality. Το περσινό όμως δεν το περίμενε κανείς. Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι ήταν οι 3 φιναλίστ, με τις δύο πρώτες να συγκεντρώνουν την ίδια βαθμολογία και να περιμένουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για να αναδειχθεί η νικήτρια.

Το σύστημα έπεσε (για ακόμη μια χρονιά) κανείς δεν ψήφισε και κάπως έτσι Κάτια και Άννα Μαρία μοιράστηκαν το έπαθλο της νικήτριας. Φέτος μας περιμένει κάτι ανάλογο άραγε; Η Βίκυ Καγιά είπε μια επική ατάκα στο χθεσινό επεισόδιο για το σύστημα ψηφοφορίας και η αλήθεια είναι πως ακόμη το σκεφτόμαστε και γελάμε.

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε αυτούς που επέστρεψαν και ρώτησε τους παίκτες πως αισθάνονται με τις επιστροφές. Η Λία ήταν αυτή που είπε πως δεν χάρηκε ιδιαίτερα καθώς ένας από αυτούς που μπήκαν ξανά μπορεί να πάρει τη θέση κάποιου άλλου (απολύτως σωστό και ειλικρινές σχόλιο). Τότε η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Ένας θα κερδίσει το GNTM φέτος αν δεν πέσει το σύστημα».

Ήταν άραγε κάποια προοικονομία για το τι θα συμβεί στον τελικό; Ελπίζουμε πως όχι.