Τα spoiler βγήκαν αληθινά! Αυτή είναι η σημερινή αποχώρηση από το GNTM

Τα spoiler βγήκαν αληθινά! Αυτή είναι η σημερινή αποχώρηση από το GNTM

Ακόμη ένα κορίτσι έφυγε απόψε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Οι δοκιμασίες ολοένα και γίνονται πιο δύσκολες στο GNTM και πρέπει να πούμε ότι τίποτα πια δεν είναι δεδομένο για κανέναν παίκτη μέσα στο σπίτι. Ακόμη κι όσοι είχαν λάβει θετικά σχόλια σε προηγούμενες δοκιμασίες, από εδώ και στο εξής πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με τις σκληρές κριτικές της επιτροπής.

Η δοκιμασία σήμερα ήθελε τα επίδοξα μοντέλα να μένουν ανεπηρέαστα από εξωτερικούς παράγοντες κάτι που φυσικά ήταν αρκετά δύσκολο. Το σετ παρά τις δυσκολίες πρέπει να σου πούμε ότι ήταν αρκετά διασκεδαστικό μιας και οι «ταραξίες» ήταν αρκετά ευχάριστοι.

Τα πράγματα πάντως δυσκολεύουν, όπως και κάθε φορά, όταν φτάνει η ώρα του πλατό. Τα παιδιά ως γνωστών έρχονται αντιμέτωπα με τα απρόοπτά σχόλια της κριτικής επιτροπής και ναι, όταν ένα σετ μοιάζει καλό μπορεί η φωτογραφία να μην είναι καλή. Αυτό πάντως που έχουμε να επισημάνουμε είναι η καθοδική πορεία του Αιμιλιάνο. Αν και είναι ένας παίκτης που συνήθως λαμβάνει θετικά σχόλια, φαίνεται ότι οι επιδόσεις του έχουν πέσει.

Ωστόσο, το καλύτερο σετ σήμερα ήταν εκείνο της Παρασκευής όπου άκουσε πολλά θετικά σχόλια. Ξένια και Παρασκευή μπήκαν δυναμικά στο διαγωνισμό και αυτό είναι κάτι που τρομάζει αρκετούς στο σπίτι.



Η χειρότερη φωτογραφία ανήκει μεταξύ των Edward, Δημοσθένη και Μαρινέλα , στην Μαρινέλα αφού οι επιδώσεις της αλλά και το σημερινό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε κανέναν από τους κριτές.