Michael B. Jordan: Ο ηθοποιός είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020 και τον γνωρίζεις καλά

Michael B. Jordan: Ο ηθοποιός είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2020 και τον γνωρίζεις καλά

Ο ηθοποιός ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας εν ζωή

Η περσινή χρονιά και η περσινή επιλογή του περιοδικού People στο να χρίσει τον John Legend τον πιο σέξι άντρα εν ζωή απογοήτευσε πολλούς.
Ευτυχώς, το 2020, αυτή η τρελή χρονιά έχει τον πιο σέξι άντρα εν ζωή που να της αξίζει.

Ο 33χρονος σήμερα Michael B. Jordan αξίζει και με το παραπάνω τον τίτλο αυτό και η αλήθεια είναι πως οι φανς του Rocky και οι fans της Marvel τον γνωρίζουν καλά.

Η αποκάλυψη του τίτλου ήρθε μέσα από το σόου του Jimmy Kimmel, όπου ο Jordan εμφανίστηκε μασκαρεμένος και ο κόσμος στο στούντιο έπρεπε να ανακαλύψει ποιος είναι.

Το περιοδικό People μας θύμισε πως ήταν το 2013 η χρονιά που ο Jordan περιλήφθηκε στη λίστα με τους ηθοποιούς που πρέπει να προσέξουμε, όταν ο Michael ήταν μόνο 26.

Μεγαλωμένος στο Newark ο Michael έχει έναν αδερφό, τον Khalid και μια αδερφή την Jamila και δεν σταματά να τονίζει την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την οικογένειά του που τον βοήθησε, και ειδικά τη μαμά του, που έκανε θυσίες για να μεγαλώσει τον ίδιο και τα αδέρφια του.



Ο 33χρονος είναι single. Λατρεύει τη μαγειρική, τα βιντεοπαιχνίδια και τα αυτοκίνητα και ο θάνατος του καλού του φίλου Chadwick Boseman νωρίτερα φέτος, τον έριξε σε βαθιά θλίψη.

Ο Μichael τόνισε πως οι πιο περήφανες για τον τίτλο του πιο σέξι άντρα είναι οι γυναίκες στην οικογένειά του!