Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει γενέθλια και στη νέα φωτό της είναι μια κούκλα

Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει γενέθλια και στη νέα φωτό της είναι μια κούκλα

Δες πώς της ευχήθηκε ο μπαμπάς της, Γιάννης.

Ήταν 18 Νοεμβρίου του 2008 όταν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι. Η Ισμήνη ήρθε στη ζωή τους και την ομόρφυνε, και σήμερα που γίνεται 12 ετών είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη ημέρα για όλη την οικογένεια. Η κόρη των δύο ηθοποιών έχει τα γενέθλιά της σήμερα και ο μπαμπάς της, της ευχήθηκε με την πιο όμορφη φωτογραφία ever.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της 12χρονης από σήμερα κόρης του και ξετρελαθήκαμε, για δύο λόγους. Πρώτον με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει και δεύτερον με το πόσο ίδια με τη μαμά της γίνεται όσο μεγαλώνει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά η Ισμήνη είναι μια μικρή σωσίας της Μαρίας Κορινθίου.

Στη φωτογραφία που είδαμε στο Instagram account του, βλέπουμε το προφίλ της όμορφης Ισμήνης, η οποία μυρίζει ένα υπέροχο ηλιοτρόπιο. «Πρωί τις 18ης του Νοέμβρη, 11:45 πριν δώδεκα χρόνια ήρθες στην ζωή μας ομορφιά μου!!! Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι όμορφη σαν εσένα, με αγάπη και σεβασμό και να με αξιώσει ο Θεός να σε δω όπως εσύ επιθυμείς!! Τα καλύτερα έρχονται!!! Σε Λατρεύω μωρό μου!!! Ο μπαμπάς σου», έγραφε στο caption της φανταστικής φωτογραφίας ο ηθοποιός.

Δες την υπέροχη φωτογραφία της όχι και τόσο μικρής πια, Ισμήνης, στη gallery παρακάτω.