Η πρώτη εμφάνιση του Harry μετά την πρεμιέρα του The Crown αλλά η Meghan ήταν άφαντη

Η πρώτη εμφάνιση του Harry μετά την πρεμιέρα του The Crown αλλά η Meghan ήταν άφαντη

H νέα δημόσια εμφάνιση του Harry

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την προβολή της τέταρτης σεζόν του The Crown και την εμφάνιση της αδικοχαμένης Diana στη δημοφιλή σειρά, ο Harry εμφανίστηκε στο Compton της Καλιφόρνια και έκανε αυτό που η μητέρα του ήξερε καλύτερα από όλα να κάνει!

Ο Ηarry ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του εργάστηκε εθελοντικά για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθάει βετεράνους και τις οικογένειές της.

Ο 36χρονος βοήθησε στο να συσκευαστούν τρόφιμα για τις οικογένειες που εν μέσω πανδημίας υποφέρουν. Ο λογαριασμός της οργάνωσης WFEF στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες του πρίγκιπα που ήταν ντυμένος casual με τζιν, κασκέτο και μάσκα.

Η δράση έλαβε χώρα κοντά στο παλιό σπίτι της Meghan Markle, περίπου 20 λεπτά μακριά από το σπίτι που η 39χρονη μεγάλωσε με τη μητέρα της Doria και όπου η Ragland ακόμα ζει εκεί.

Μαζί με τις εικόνες του πρίγκιπα, η μη κερδοσκοπική οργάνωση ανέφερε:






«Σήμερα είχαμε την τιμή να συναντήσουμε και να δουλέψουμε με τον πρίγκιπα Harry, δούκα του Sussex. Εκείνος δούλεψε μαζί μας εθελοντικά στην συσκευασία και στο μοίρασμα του φαγητού για τους γείτονές μας και ήταν ευγενικός και ταπεινός».

Αυτό που όλοι παρατήρησαν είναι πως η Meghan έλειπε από το πλευρό του πρίγκιπα, ενώ και στην πρόσφατη εμφάνισή της ήταν ντυμένη με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεται η κοιλιά της.
Σε συνδυασμό με το πρόσφατο αίτημα της νομικής ομάδας της Markle για αναβολή της δίκης με την Daily Mail στο Λονδίνο, οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσαν περισσότερο.