Πότε θα μάθουμε αν η Meghan Markle είναι έγκυος για δεύτερη φορά;

Πότε θα μάθουμε αν η Meghan Markle είναι έγκυος για δεύτερη φορά;

Τι θα συμβεί στη δεύτερη εγκυμοσύνη της Markle;

Μια φήμη δεύτερης εγκυμοσύνης της Meghan Markle κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις μέρες αυτές και το Hollywood Life έμαθε τι ακριβώς θα συμβεί με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δούκισσας.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο Harry, η Meghan και ο γιος τους Archie έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής μακριά από το Λονδίνο, μετακομίζοντας πρώτα στον Καναδά κι έπειτα στο Λος Άντζελες.

Μετά την πρόσφατη χάρη που ζήτησε η Markle για αναβολή της δίκης με την Daily Mail μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, μετά από εννιά μήνες δηλαδή, όλο και περισσότερο αυξάνεται η φήμη πως η 39χρονη, είναι έγκυος ξανά.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, ακόμα κι αν είναι έγκυος, η Meghan και ο Harry δεν είναι υποχρεωμένοι αυτή τη φορά να κάνουν ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, όπως θα απαιτούσε το βασιλικό πρωτόκολλο.

«Με τον Archie είχαν μεγάλη πίεση από τα μίντια και τώρα που είναι απλοί πολίτες στις ΗΠΑ, θα κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μυστική. Είναι πιθανό μάλιστα να ανακοινώσουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και να μην κάνουν καμία προηγούμενη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης για να μην υπάρξει κυνηγητό από τους παπαράτσι», τονίζει άτομο από το περιβάλλον των Sussexes.

Tώρα που ζουν στη Santa Barbara, οι Sussexes απολαμβάνουν την ιδιωτικότητά τους, κάτι που ήθελαν πολύ και δεν είχαν όσο ζούσαν στο Λονδίνο:

«Η Meghan δεν θέλει να περάσει όσα έζησε στην πρώτη εγκυμοσύνη, είχε απίστευτο άγχος. Αυτή τη φορά θα κρατήσει την εγκυμοσύνη μυστική για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».