The Crown:Η Emma Corrin αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να γνωρίσει τους William & Harry

The Crown:Η Emma Corrin αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να γνωρίσει τους William & Harry

Οκ, δεν το βρίσκουμε τόσο παράλογο

Το Crown επέστρεψε στο Netflix με την τέταρτη σεζόν και μέχρι στιγμής μας έχει ικανοποιήσει σε τεράστιο βαθμό στα πρώτα επεισόδια που έχουμε δει. Δεν θα σου κάνουμε κανένα spoiler, δεν είναι αυτός ο στόχος μας άλλωστε. Όταν παρακολουθούμε μία σειρά θέλουμε να την απολαμβάνουμε χωρίς περισπασμούς, και κυρίως χωρίς να ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Και η τέταρτη σεζόν του Crown είναι αυτή ακριβώς η σειρά που με τίποτα δεν θέλουμε να μας κάνει κάποιος spoiler.

Είμαστε εδώ όμως για να σχολιάσουμε την απάντηση αποκάλυψη της τηλεοπτικής Νταϊάνας, Emma Corrin, σχετικά με το αν θα ήθελε να συναντήσει ποτέ τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Βρετανικό περιοδικό GQ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δύο πρίγκιπες.

Πιο συγκεκριμένα η Emma είπε πως μία συνάντηση με τον William και τον Harry δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. «Αν τους έβλεπα ποτέ σε ένα πάρτι μάλλον θα έφευγα». Η νεαρή ηθοποιός παραδέχτηκε ωστόσο, ότι θα την ενδιέφερε να μάθει την άποψη των William και Harry σχετικά με τον τρόπο που υποδύεται τη μητέρα τους.

«Δεν πρόκειται να πω ότι δεν έχει σημασία, γιατί αυτό θα ήταν ασύνετο. Αν κάποιος έκανε ένα πρόγραμμα για τη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρυσι, θα ήταν δύσκολο για μένα να το παρακολουθήσω», δήλωσε η ηθοποιός.