Κι όμως, αυτή η star θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του Brad Pitt, στη νέα του ταινία

Κι όμως, αυτή η star θα είναι η συμπρωταγωνίστρια του Brad Pitt, στη νέα του ταινία

Διάσημη, ταλαντούχα και πολυσυζητημένη! Πάει κάπου ο νους σου; 

Με την πανδημία να απλώνεται απειλητικά πάνω από τα κεφάλια μας, και τις ζωές μας κατ’ επέκταση, είναι απολύτως λογικό οι δουλειές και τα σχέδιά μας να αναβάλλονται επ’ αόριστον. Ό,τι ακριβώς έχει συμβεί και με το Hollywood, το οποίο ακυρώνει την μία παραγωγή μετά την άλλη.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και ευχάριστα νέα, μιας και μπορεί οι ταινίες να μην παράγονται πλέον μαζικά, αλλά υπάρχει μία μικρή κινητικότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τα γυρίσματα νέων παραγωγών.

Μία από αυτές, είναι και η ταινία «Bullet Train», η οποία είναι βασισμένη σε ιαπωνικό μυθιστόρημα. Το casting έχει ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι και από τα πρώτα ονόματα που «έκλεισαν» είναι αυτό του Brad Pitt! Λίγες ώρες πριν μάλιστα, έγινε γνωστή ακόμη μία huge προσθήκη η οποία έχει σκορπίσει ενθουσιασμό και δεν είναι άλλη από αυτή της Lady Gaga, η οποία τα πήγε εξαιρετικά στο «A Star is Born», για το οποίο τιμήθηκε με το Oscar τραγουδιού!

Το φιλμ είναι ουσιαστικά ταινία μυστηρίου ενώ το all star cast συμπληρώνει ο, δύο φορές υποψήφιος για Οscar Ερμηνείας, Michael Shannon. Όσον αφορά στον ρόλο του Brad, θα υποδυθεί έναν πληρωμένο δολοφόνο με το όνομα Ladybug. Για τον ρόλο της Lady Gaga δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα, αλλά σε κάθε περίπτωση ανυπομονούμε.