Ποιος μετακομίζει στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Ποιος μετακομίζει στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Η εξέλιξη αυτή μας στενοχώρησε πολύ

Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram account τους το Sussex Royal την αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια και την παραίτηση από τα αξιώματά τους, με σκοπό να μετακομίσουν στην Αμερική για μια πιο ήρεμη ζωή με τον γιο τους. Αρχικός σκοπός του Harry και της Meghan ήταν να διατηρήσου τα αξιώματά τους και να μοιράζουν ισότιμα τον χρόνο τους σε Αγγλία και Αμερική, βοηθώντας τη βασίλισσα σε οτιδήποτε τους ζητούσε.

Ωστόσο η βασίλισσα Ελισάβετ θεώρησε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να συμβεί και κάπως έτσι «ξήλωσε» τίτλους και αξιώματα και τους άφησε ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν. Πάντα υπήρχε βέβαια στην άκρη του μυαλού τους πως οποιαδήποτε στιγμή θέλουν να επιστρέψουν η πόρτα θα είναι ανοικτή. Ωστόσο μια νέα εξέλιξη στη βασιλική οικογένεια μας έκανε να σκεφτούμε πως η αποχώρηση των Harry-Meghan είναι οριστική και δεν πρόκειται να επιστρέψουν ξανά.

Αν θυμάσαι προτού οι Sussexes πάρουν την απόφαση να φύγουν διέμεναν στο Frogmore Cottage το οποίο μάλιστα και ανακαινίστηκε λίγο μετά τον γάμο τους. Ωστόσο νέες πληροφορίες τώρα αναφέρουν πως στο Frogmore έχει μετακομίσει η εγκυμονούσα πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank, οι οποίοι και παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2018.

«Το Frogmore είναι η ιδιωτική κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Sussex και οποιεσδήποτε διευθετήσεις είναι θέμα για αυτούς», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Buckingham στο People.

Μια πηγή τονίζει ότι το σπίτι παραμένει το σπίτι της Meghan και του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι είναι χαρούμενοι που καταλαμβάνεται από τον πρώτη ξαδέρφη του Harry, Ευγενία (η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί στις αρχές του επόμενου έτους) και τον Jack. «Το Frogmore Cottage συνεχίζει να είναι η κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο», λέει η πηγή, «και είναι ευχαριστημένοι που μπορούν να ανοίξουν το σπίτι τους για την πριγκίπισσα Ευγενία και τον Jack καθώς ξεκινούν τη δική τους οικογένεια».

Η Sun η οποία δημοσίευσε για πρώτη φορά την ιστορία, ανέφερε μια πηγή που είπε, «Τα φορτηγά “σηκώθηκαν” μέσα στη νύχτα και ξεκαθάρισαν το εξοχικό σπίτι. Σίγουρα δεν ήθελαν να τους δουν. Αδειάζοντας το σπίτι τους και παραδίδοντας τα κλειδιά είναι ένα αρκετά ισχυρό σημάδι που δείχνει πως ο Harry και η Meghan δεν έχουν σχέδια να επιστρέψουν. Φαίνεται ότι σκοπεύουν να παρατείνουν τη διαμονή τους στις ΗΠΑ ίσως μόνιμα».