Έχεις δει πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του Stavento και της Ήβης Αδάμου;

Έχεις δει πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του Stavento και της Ήβης Αδάμου;

Είναι σωστή δεσποινίδα πια

Αν κάποιος μας έλεγε να διαλέξουμε την πιο ωραία φωτογραφία της σημερινής ημέρας, αυτή χωρίς καμιά αμφιβολία θα ήταν εκείνη που ανέβασε εχθές το απόγευμα ο Μιχάλης Κουϊνέλης (aka Stavento) στο Instagram account του, με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους. Οι τρεις τους στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και μαζί μας χάρισαν την πιο όμορφη και τρυφερή φωτό.

Έχεις δει όμως πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους Ανατολή; Ήταν το καλοκαίρι του 2018 όταν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και μας αποκάλυψαν πως θα την ονομάσουν Ανατολή-Νεφέλη. Η μικρούλα που είναι σχεδόν 2μιση ετών έχει γίνει πια ολόκληρο κορίτσι κα στη φωτό του μπαμπά της τη βλέπουμε μετά από καιρό.

Τελευταία φορά την είδαμε να ποζάρει με τη μαμά της το καλοκαίρι στο Instagram σε κάποιες πολύ cute φωτογραφίες και πραγματικά μας φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ. Στη φωτό του Stavento είναι πλάτη μαζί με τη μαμά της στολίζουν και είναι πραγματικά μια γλύκα. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά σε ποιον από τους δύο μοιάζει γιατί δεν έχουμε δει από κοντά το προσωπάκι της, σε όποιον όμως και να μοιάζει θα είναι κουκλάκι.

Δες τη φωτό που ανέβασε ο χαρούμενος μπαμπάς στο account του.