Η Κέισι από το GNTM έχει αδυνατίσει τόσο που ίσως να μην την «αναγνωρίσεις»

Η Κέισι από το GNTM έχει αδυνατίσει τόσο που ίσως να μην την «αναγνωρίσεις»

Βλέπεις κι εσύ την αλλαγή στο σώμα της

Η Κέισι Μίζιου ήταν ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στο περσινό Greece’s Next Top Model, και ένα από αυτά που θεωρούσαμε πού όμορφα και άκρως sexy. Και όχι μόνο εμείς! Το αντρικό κοινό παραληρούσε κάθε φορά που η Κέισι εμφανιζόταν με μαγιό ή ανέβαζε τέτοιου είδους φωτογραφίες στο account της, ενώ ξεκάθαρα πιστεύουμε πως είχε ένα από τα πιο ωραία κορμιά μέσα στο σπίτι του reality.

Ωστόσο μια βόλτα που κάναμε πριν λίγες ημέρες στο Instagram account της, μας έφερε αντιμέτωπες με μια Κέισι που δεν αναγνωρίσαμε. Η πρώην παίκτρια τoυ GNTM έχει αδυνατίσει τόσο πολύ, που φαίνεται ακόμη και από το πρόσωπό της. Ελπίζουμε να είναι κάτι που ήθελε η ίδια και να μην έπρεπε να χάσει βάρος για κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Η διαφορά είναι ιδιαίτερα αισθητή τόσο στο σώμα της αν κοιτάξεις παλιές και τωρινές φωτογραφίες της, όσο και στο πρόσωπό της, που εκεί η φαίνεται ακόμη περισσότερο το πόσα κιλά έχει χάσει. Δεν ξέρουμε τον αριθμό των κιλών αν ήταν πολλά ή λίγα, είναι όμως κάτι περισσότερο από βέβαιο πως το αποτέλεσμα είναι ορατό.

Παρ’ όλα αυτά ωστόσο, και τα κιλά που έχασε, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, το οποίο δικαιολογημένα έφτασε μέχρι τον τελικό του Greece’s Next Top Model 2. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια, και ίσως καταλάβεις κι εσύ τη διαφορά.

Αν δεις μάλιστα και την οντισιόν της και κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις, τότε θα μιλάμε σίγουρα για άλλον άνθρωπο.