GNTM: Ο Αιμιλιάνο παραδέχθηκε ανοιχτά τη σχέση του με την Μαριαγάπη

GNTM: Ο Αιμιλιάνο παραδέχθηκε ανοιχτά τη σχέση του με την Μαριαγάπη

Αν αναρωτιέσαι τι άλλο θα δούμε στο GNTΜ, δες αυτό.

Η ημέρα ξεκίνησε σήμερα εντελώς διαφορετικά από ό,τι θα φανταζόμασταν ότι θα ξεκινήσει. Ο Γιώργος Καράβας εμφανίσθηκε στον κήπο του σπιτιού και δεν ήταν για καλό. Το challenge της ημέρας έχει περισσότερη πλάκα και περισσότερο άγχος από κάθε άλλο.

Η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ετοίμασαν ένα concept εμπνευσμένο από την Kylie Jenner. Πρέπει να φορέσουν το λάτεξ σύνολό τους και θα έχουν μόνο 2 λεπτά για να ντυθούν και 10 δευτερόλεπτα για να ποζάρουν και να φωτογραφηθούν.

Φυσικά το να ντυθούν με λάτεξ σύνολο δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτό και είχαν μαζί τους δύο από τους συμπαίκτες τους. Πουδράροντάς τους τα καταφέρνουν και τελικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Να ξέρεις ότι ο Edward σχολιάστηκε αφού ειπώθηκε πως αντέγραψε τον Αντρέα και τον Ηρακλή, ενώ η Μαριαγάπη δεν τα πήγε και τόσο καλά.



Εν τω μεταξύ το έπαθλο για αυτή τη δοκιμασία δεν ήταν κάτι... «καθημερινό» αλλά πολύ σημαντικό. Ο παίκτης ή η παίκτρια με την καλύτερη φωτογραφία θα έχουν μια επαγγελματική φωτογράφιση σε ένα αινιγματικό σετ. Τελικά σε αυτό το challenge νικητής ήταν ο Αιμιλιάνο και οι αντιδράσεις δεν ήταν καθόλου καλές. Εκείνος διάλεξε την Μαριαγάπη και ο κάθε ένας διάλεξε ένα ακόμη άτομο για prop, την Λία και τον Ηρακλή.



Πάντως να ξέρεις, ο Αιμιλιάνο στην επιλογή του παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι με την Μαριαγάπη με έναν παράδοξο τρόπο. Όπως είπε, είναι η ώρα να βγουν επιτέλους έξω από το σπίτι.