Έξαλλος ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana με το Crown: «Είναι όλα ψέματα»

Έξαλλος ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana με το Crown: «Είναι όλα ψέματα»

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Charles Spencer

Στις 15 Νοεμβρίου η τέταρτη σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα, με τους fans της σειράς να πετούν από χαρά που επιτέλους θα έβλεπαν μπροστά στην οθόνη τους την ιστορία της αγαπημένης τους πριγκίπισσας με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του θρόνου, Κάρολο. Δεν θα σου κάνουμε spoilers γιατί ούτε κι εμείς το έχουμε δει ακόμη ολόκληρο, όμως τα μέχρι τώρα επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει, μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε πολύ τη Diana.

Ωστόσο ο αδερφός της Charles Spencer δεν φαίνεται να είναι το ίδιο ενθουσιασμένος με τη σειρά του Netflix. Για την ακρίβεια είναι έξαλλος με το Crown, ενώ αναφέρει πως όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε είναι ψέματα. Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε ότι οι παραγωγοί της σειράς τον πλησίασαν και του ζήτησαν βοήθεια για τα γυρίσματα του δράματος του Netflix, όμως, εκείνος αρνήθηκε.

Μπορεί η σειρά να έχει τεράστιο φανατικό κοινό ωστόσο ο Charles Spencer προβληματίζεται για το πόσο ο κόσμος θα θεωρήσει ως αληθινά γεγονότα κάποιες ανακρίβειες της σειράς. Όπως ο ίδιος εξήγησε, η ομάδα παραγωγής της σειράς τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για γυρίσματα το πατρικό σπίτι τους, το Althorp House, όπου μεγάλωσε η Diana, εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά και φυσικά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Την Κυριακή που μας πέρασε έδωσε συνέντευξη στο ITV, και μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς νιώθει για τη σειρά.

«Υπάρχει κάτι που με ανησυχεί. Στην πραγματικότητα, οι συντελεστές του Crown με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να κάνουν γυρίσματα στο Althorp και προφανώς είπα όχι. Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν ένα πρόγραμμα σαν αυτό και ξεχνούν ότι είναι μυθοπλασία. Υποθέτουν, ειδικά οι ξένοι, πολλοί Αμερικανοί μου λένε ότι παρακολουθούν το The Crown σαν να είναι ένα μάθημα ιστορίας. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής τον ρώτησε κατά πόσο η σειρά είναι αληθινή, με τον Charles να απαντάει: «Είναι πολύ δύσκολο, υπάρχει πολλή εικασία και πολλή φαντασία, έτσι δεν είναι; Βασίζεται μεν στην πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια». Ο Charles συνέχισε λέγοντας ότι ένιωθε πως είναι καθήκον του να προστατεύει την κληρονομιά της αδελφής του:

«Νομίζω ότι είναι καθήκον μου να την υποστηρίζω όταν μπορώ. Όταν πέθανε η αδελφή μου με άφησε πίσω της ως φύλακα των γιων της, οπότε αισθάνομαι ότι μου είχε εμπιστοσύνη. Και μεγαλώσαμε μαζί, ξέρετε αν μεγαλώνεις μαζί με κάποιον μένει για πάντα αυτό το άτομο που ήξερες, όσο κι αν αλλάξει στην πορεία.Οπότε, αισθάνομαι ότι οφείλω να τιμήσω τη μνήμη της», πρόσθεσε ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana.