Το Crown 4 συνέτριψε τον γάμο Κάρολου-Νταϊάνας: Το απίστευτο ρεκόρ

Το Crown 4 συνέτριψε τον γάμο Κάρολου-Νταϊάνας: Το απίστευτο ρεκόρ

Αυτό που συνέβη με τη σειρά δεν το πιστεύουμε

Σου έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά πως το Crown είναι μία από τις αγαπημένες μας σειρές στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix και πως περιμέναμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος της σειράς. Η πρεμιέρα έγινε 15 Νοεμβρίου κι εμείς φυσικά ξεκινήσαμε asap να το βλέπουμε. Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη καθώς το βλέπουμε σταδιακά για να το απολαμβάνουμε, όμως έχουμε να σου πούμε κάτι που πραγματικά μας έκανε τρομερή εντύπωση.

Το Netflix έκανε το μεγαλύτερο ρεκόρ με την τέταρτη σεζόν της σειράς και αυτό που συνέβη είναι πραγματικά απίστευτο και τρομερό. Ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως την πρώτη εβδομάδα προβολής του στο Netflix το Crown ξεπέρασε σε viewers ακόμη και τον original γάμο του Κάρολου και της Νταϊάνα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως 29 εκατομμύρια συνδέθηκαν στην πλατφόρμα και είδαν το royal drama στην πρώτη εβδομάδα προβολής του.

Ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα νούμερα από το Netflix, το δημοσίευμα λέει πως οι άνθρωποι που είδαν τον τηλεοπτικό γάμο της Νταϊάνα και του Κάρολου στο Crown ήταν περισσότεροι από αυτούς που τον παρακολούθησαν στην πραγματικότητα το 1981. Η Sun αναφέρει πως περίπου 29 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είδαν την σειρά στην πρώτη της εβδομάδα, και αυτό σημαίνει πως ήταν 600 χιλιάδες περισσότεροι από τον πριγκιπικό γάμο του 1981.

Η είδηση αυτή μας ξάφνιασε, είναι όμως μια απόδειξη πως το δράμα του Netflix και η ιστορία της Diana δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Και ενώ δεν έχουμε τελειώσει καλά καλά τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, εμείς περιμένουμε ήδη την Πέμπτη και προτελευταία.