Η συγκινητική ανάρτηση της Teigen δύο μήνες μετά τον χαμό του παιδιού της

Η συγκινητική ανάρτηση της Teigen δύο μήνες μετά τον χαμό του παιδιού της

Σιγά-σιγά, αρχίζει να βλέπει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η Chrissy Teigen έχασε το μωρό που περίμενε με τον σύζυγό της, John Legend. Ο Jack θα ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειάς τους, όμως, τα πράγματα ήρθαν έτσι που ο μικρούλης δεν έμελλε να επιστρέψει μαζί τους στο σπίτι.

Αναμενόμενα, η ψυχολογική κατάσταση του μοντέλου επηρεάστηκε βαθιά από το γεγονός και μοιράστηκε τον θρήνο στα social media, ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο. Οι followers της έστειλαν με τον δικό τους τρόπο τη στήριξή τους και η ίδια συνεχίζει να τους κρατάει ενήμερους για την πορεία της υγείας της.




Σε μία από τις χτεσινές της αναρτήσεις, η Chrissy μίλησε από ψυχής για τον μεγάλο αντίκτυπο που είχε η απώλεια του παιδιού της πάνω της, αλλά, αυτήν τη φορά, εστίασε στην πρόοδο που αρχίζει να παρατηρεί μέσα στο πένθος που βυθίστηκε.

«Όταν θα είμαι μεγάλη και θα έχω γκρι μαλλιά, θα κοιτάζω πίσω στους τελευταίους δύο μήνες βλέποντάς τους ως σκληρούς, κουραστικούς, στενόχωρους, σωματικά δύσκολους και ψυχολογικά επίπονους. Αλλά αρνούμαι να μη βρίσκω χιούμορ στα ξεσπάσματα οργής αλλά και στα outfit. Ήδη βλέπω τα φύλλα πορτοκαλί αντί για γκρι, συνειδητοποίησα ότι ο ουρανός είναι πράγματι μπλε και όχι μαύρος και οι κόρνες στις αναγκαστικές, πρωινές μου βόλτες με γονατίζουν μόνο τις μισές φορές. Μπορώ να ανέβω τις σκάλες μου σταματώντας μόνο μία ή δύο φορές αντί για κάθε σκαλί, και μπορώ να βγάλω το μπουρνούζι μου εντελώς μόνη μου, αρκεί να έχω την υπόσχεση του John ότι θα με στεγνώσει. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι, ναι, πιστεύω ότι γίνεται <3»




Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση.