Η Βάσω Λασκαράκη μάς έδειξε το cozy σημείο του σπιτιού της με τον Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη μάς έδειξε το cozy σημείο του σπιτιού της με τον Σουλτάτο

Μία εικόνα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στην παρούσα φάση.

Δεν έμειναν πλέον πολλές μέρες μέχρι να τελειώσει ο Νοέμβριος. Τι σημαίνει έμπρακτα αυτό; Ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με δυναμικούς ρυθμούς. Επομένως, ήρθε η ώρα να στολίσουμε το σπίτι, να φέρουμε το δέντρο στη γωνία του σαλονιού, να κρεμάσουμε τα φωτάκια και να βάλουμε και στο background να παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το ίδιο, λοιπόν, κάνουν σιγά-σιγά και οι αγαπημένοι μας celebrities ώστε να μπουν στο κλίμα.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο ενημερώνει τακτικά με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά της. Έχουμε δει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τη ζωή της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, χωρίς, μάλιστα, να διστάζουν να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλον. Έχουμε δει selfies με την ηθοποιό, updates από τη δουλειά της και γενικά κάθε τι που μπορεί ένας fan να θέλει.




Αυτήν τη φορά, η Λασκαράκη αποφάσισε με ένα story της να μας δείξει το σημείο όπου έχουν το τζάκι στο σπίτι τους. Αυτό είναι επίσης διακοσμημένο σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και αποπνέει όλο το coziness που φαντάζεται κάποιος ότι μπορεί να θέλει να έχει στο σπίτι του.

Δες την υπέροχη γωνιά του σπιτιού της στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.