Η Άννα Βίσση έφτιαξε μελομακάρονα και έχουμε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ

Η Άννα Βίσση έφτιαξε μελομακάρονα και έχουμε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ

Η διάσημη τραγουδίστρια μαγείρεψε και πέρασε υπέροχα.

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται λιγότερο από έναν μήνα μακριά, το μόνο που μας μένει είναι να ακολουθήσουμε όλες τις παραδόσεις που έρχονται μαζί με αυτά. Ή τουλάχιστον όσες μπορούμε λόγω κατάστασης. Μπορεί οι εορταστικές μέρες να μη μας βρουν έξω μαζί με μεγάλες παρέες, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε, για παράδειγμα, να απολαύσουμε τα φαγητά και τα γλυκά που προστάζονται.

Οι celebrities ήδη έχουν μπει στις κουζίνες και, έπειτα, έχουν απευθυνθεί στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ώστε να ανεβάσουν το κατάλληλο υλικό και να ενημερώσουν τους followers τους για όλα όσα κάνουν. Η μαγειρική έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και το μεράκι που βάζεις σε αυτήν και, όταν την εξελίσσεις, απολαμβάνεις τα αποτελέσματα.




Η Άννα Βίσση, πάντως, είπε ένεκα της εποχής να φτιάξει μελομακάρονα. Και μόνο που τα σκεφτόμαστε αυτήν τη στιγμή, ευχόμαστε να είχαμε μία ωραία πιατέλα να μας περιμένει στην τραπεζαρία και έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές συνταγές για την παρασκευή τους.

Δεν ξέρουμε τι συνταγή ακολούθησε η τραγουδίστρια, ωστόσο, μελομακάρονα έφτιαξε και, στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ από την περίσταση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με το κοινό η μεγάλη σταρ.