Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ξέρω ποιοι πάνε στον τελικό του GNTM 3»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ξέρω ποιοι πάνε στον τελικό του GNTM 3»

Η παρουσιάστρια μιλάει για το reality και τον «φάκελο παιδί»

Το 2020 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε σελίδα στη ζωή της, και εκτός του ότι τη βρήκε με έναν σύντροφο στη ζωή της με τον οποίο περνά καλά και είναι ερωτευμένη, τη βρήκε και με έναν διαφορετικό περίπου επαγγελματικό προσανατολισμό. Μπορεί μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model 2 οι φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από την κριτική επιτροπή να μην επιβεβαιωνόταν από κάποιον, η νέα τηλεοπτική σεζόν όμως τη βρήκε στον Alpha με δική της εκπομπή, κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό.

Τους τελευταίους μήνες την απολαμβάνουμε μέσα από το Pop Up και τη νέα της θέση ως παρουσιάστρια, και θα λέγαμε πως είναι μία από τις πολύ ευχάριστες παρουσίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Σήμερα, το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου μίλησε για όλους και όλα.

Μεταξύ άλλων μάθαμε πως φυσικά παρακολουθεί το GNTM φέτος, αν και της φαίνεται διαφορετικό χωρίς εκείνη μέσα, ωστόσο είναι κάτι που θα παρακολουθούσε έτσι κι αλλιώς.



Η Σταματίνα ζήτησε από την Ηλιάνα να της πει τα δικά της προγνωστικά για το reality μοντέλων, κι εκεί η παρουσιάστρια πέταξε τη «βόμβα» της λέγοντας πως ξέρει ποιοι πάνε στον τελικό οπότε δεν θα πει κάτι για να μην κάνει spoiler. Και εννοείται το σχόλιο αυτό μας έξαπτει την περιέργεια. Ηλιάνα τι μας κρύβεις;



Ωστόσο οι αποκαλύψεις της δεν έμειναν μόνο στο GNTM, αφού μεταξύ άλλων μας είπε τόσο το πώς πέρασε στην προηγούμενη καραντίνα που δεν δούλευε, όσο και για το αν θα ήθελε ή αν θα σκεφτόταν τη δεδομένη χρονική στιγμή ή μελλοντικά να κάνει ένα παιδάκι και να αποκτήσει οικογένεια.

Δες όσα είπε στο βίντεο παρακάτω.