Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είχε συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είχε συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Που είναι τα χαρτομάντιλά μας;

Δευτέρα σήμερα και παρακολουθούμε ακόμη ένα επεισόδιο στο reality της καρδιάς μας, το Greece’s Next Top Model. Μόνο που το επεισόδιο αυτό ήταν κάπως διαφορετικό σήμερα, γεμάτο συγκίνηση και πάρα πολύ κλάμα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, επισκέφτηκαν το σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης γεμάτη γλυκιές εκπλήξεις.

Τα επίδοξα top models δε γνώριζαν ότι θα δεχτούν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και ότι θα φωτογραφηθούν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν. Μετά το πρώτο σοκ της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι έγιναν ξανά παιδιά στο φακό της Ρούλας Μονιάκη, σε ένα σετ γεμάτο τρυφερότητα και συγκίνηση. Η επιστροφή στην αθωότητα, οι αναμνήσεις και η αγάπη των δικών τους, έδωσε στα μοντέλα την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουν με άλλη διάθεση στον διαγωνισμό.



Η αλήθεια είναι πάντως πως μαζί τους κλάψαμε κι εμείς. Και μπορεί για τους διαγωνιζόμενους αυτά να ήταν δάκρυα χαράς, εμείς πάντως συγκινηθήκαμε άπειρα με όλο αυτό που είδαμε. Οι γονείς των παιδιών ήταν όλοι τόσο φανταστικοί και γλυκείς που δεν γινόταν να μην δακρύσουμε σε αυτή τη δοκιμασία επιβράβευσης για τα παιδιά.

Μία λήψη ωστόσο, κατάφερε να κλέψει τις καρδιές όλων των παικτών, οι οποίοι ύστερα από ψηφοφορία την ανακηρύσσουν την καλύτερη της δοκιμασίας. Ο Αντρέας διάλεξε τη Λία και απόλαυσαν την ξεχωριστή επιβράβευση της τρυφερής δοκιμασίας, παρόλο που όλοι νιώθουν, με τον τρόπο τους, νικητές.