Τη σημερινή αποχώρηση στο GNTM 3 σχεδόν την περιμέναμε

Τη σημερινή αποχώρηση στο GNTM 3 σχεδόν την περιμέναμε

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν ξανά

Ακόμη ένα επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε και ήδη περιμένουμε να δούμε το επόμενο. Πριν τη δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες συνάντησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Τα «φτερά», που έδωσε η εμπειρία με τα αγαπημένα πρόσωπα, φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε.

Κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι top 9, πόζαραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν. Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, όσο μπορούσε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν απλά ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang. Ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα, αν και κάποιοι χάθηκαν στη μετάφραση του concept.



Η μέρα της ετυμηγορίας έφτασε και οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, έρχονται αντιμέτωποι με τους ιπτάμενους υπερήρωες της μόδας, για να κρίνουν τις κινούμενες εικόνες τους, εντοπίζοντας αδυναμίες σε πολλά σημεία. Την προηγούμενη εβδομάδα τα spoiler έλεγαν πως ο αυτός που φεύγει είναι ο Δημοσθένης, ωστόσο η φωτογραφία του ήταν αρκετά καλή για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εν τέλει ο coach Καράβας και οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στα παιδιά και να μην αποχωρήσει κανείς. Τα spoiler ωστόσο δεν άλλαξαν για σήμερα και συνέχισαν να λένε πως ο Δήμος είναι αυτός που αποχωρεί. Και η αλήθεια είναι πως στο σετ δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τα spoiler που κυκλοφόρησαν.



Ο Δημοσθένης δυστυχώς αποχώρησε σήμερα, όμως το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει στην 9αδα ήταν κάτι απρόσμενο και φανταστικό.