Ποιο περίεργο και... κοσμοϊστορικό γεγονός συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM;

Ποιο περίεργο και... κοσμοϊστορικό γεγονός συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM;

Οι τηλεθεατές πάντως δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… και κυρίως στα αυτιά τους!

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε χθες, με μία απίστευτη και εντυπωσιακή δοκιμασία, που ήθελε τους παίκτες να… κρέμονται από τα 30 μέτρα και να παριστάνουν ήρωες της καθημερινότητάς μας.

Όπως ήταν φυσικό, αρκετά παιδιά δυσκολεύτηκαν, παρόλο που όλοι τους ανεξαιρέτως έκαναν την προσπάθειά τους, όσο πετυχημένη και αν αυτή ήταν.

Πρώτος διαγωνίστηκε το μαύρο πρόβατο του φετινού GNTM, o Edward, ο οποίος σύμφωνα με τους κριτές και τον coach που παρακολουθούσαν, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές,που ο ξανθός παίκτης, τα έχει πάει καλά στο σετ, αλλά δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα δεν τον δικαιώνει.

Κι όμως, χθες, σύμφωνα με τους τηλεθεατές συνέβη κάτι παράδοξο και συγκλονιστικό: Οι κριτές, και συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά αποθέωσαν τον Edward, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι στιγμής. Μάλιστα τα social media πήραν φωτιά, με τη θετική κριτική που δέχτηκε ο Eddie, ο οποίος γενικότερα θεωρείται ο αδικημένος του παιχνιδιού. Γνωστό είναι επίσης το hashtag #justiceforesward, το οποίο έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ιδίως από νεαρές που δηλώνουν ερωτευμένες με τον «ξανθό άγγελο» του παιχνιδιού.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, καλό λόγο δεν έχει ακούσει το παιδί αυτό. Αν και μάλλον οι κριτές έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εκείνον μιας και είναι επαγγελματίας μοντέλο.

Δες το video αλλά και τη gallery που ακολουθεί.