Πηγή αποκαλύπτει γιατί η Meghan κράτησε μυστική την αποβολή τόσους μήνες

Πηγή αποκαλύπτει γιατί η Meghan κράτησε μυστική την αποβολή τόσους μήνες

Πώς είναι η δούκισσα του Sussex αυτή τη στιγμή;

Έχει περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα που η Meghan Markle αποκάλυψε στους Times την αποβολή που είχε μέσα στον Ιούλιο, περιγράφοντας τις πιο προσωπικές της στιγμές μέσα από μια κατάθεση ψυχής πολλών χιλιάδων λέξεων.

Μιλώντας για την απερίγραπτη θλίψη της, η 39χρονη εξηγούσε στο κοινό το πώς η επούλωση των πληγών για την ίδια και τον Harry ήταν βασική της προτεραιότητα.
Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της πάλαι ποτέ ηθοποιού που μίλησε αποκλειστικά στο People Αμερικής, υπήρχε λίγος που η Meghan κράτησε την αποβολή της μυστική επί σειρά ετών:

«Η αποβολή έμεινε ένα δικό τους μυστικό για μήνες γιατί ήταν κάτι πολύ επώδυνο για τους ίδιους και δεν ήξεραν καν αν θα θελήσουν ποτέ να μιλήσουν για την εμπειρία αυτή. Ήταν σοκαρισμένοι από τον πόνο που ένιωθαν. Τώρα όμως, η Meghan ήταν έτοιμη και ένιωσε πως μπορεί να υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που να βιώνουν τον ίδιο πόνο».



Η Ruth Bender Atik, από το Κέντρο Αποβολών στη Βρετανία τόνισε πως η απόφαση αυτή της Meghan ήταν σημαντική μιας και μιλάμε για ένα θέμα ταμπού.
«Η Meghan μίλησε τόσο για τα συναισθήματα όσο και για τον σωματικό πόνο, μίλησε και για τον Harry και το πόσο οι σύντροφοι πονούν».
Αυτή τη στιγμή πάντως, σύμφωνα με το People, παρά την θλίψη, η Meghan, ο Harry και ο 19 μηνών Archie ετοιμάζονται να περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ μιας και πέρσι βρίσκονταν στον Καναδά