Τι αποκάλυψε η μαμά της Kate Middleton για τα εγγόνια της

Τι αποκάλυψε η μαμά της Kate Middleton για τα εγγόνια της

Τι αποκάλυψε η Carole Middleton

Αν δεν τον θυμάσαι, η πρώτη δουλειά που έκανε η Kate Middleton ήταν στην οικογενειακή επιχείρηση της μαμάς της, με είδη πάρτι και διοργάνωση εκδηλώσεων.

Η επιχείρηση Party Pieces, συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της και πολλές φορές η Carole Middleton έχει φέρει τα εγγόνια της στη δουλειά μαζί της.
Αυτή τη φορά και εν’ όψει Χριστουγέννων, η μαμά της Kate μίλησε για τις γιορτές και αποκάλυψε τι ακριβώς κάνει με τα εγγόνια της στο Instagram:

Πριν λίγες ημέρες η Carole είχε αποκαλύψει πως ο Louis, η Charlotte και ο George είχαν σχέδια να στολίσουν μαζί μέσω zoom κλήσης ενώ αυτή τη φορά τόνισε πως τα παιδιά περιμένουν με λαχτάρα τον Άγιο Βασίλη τονίζοντας:

«Η Παραμονή των Χριστουγέννων ήταν πάντα ξεχωριστή για την οικογένειά μας. Τα παιδιά ενθουσιάζονται γλυκά στην ιδέα του Άγιου Βασίλη».

Πάντως, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα ξεχωριστά για όλη τη βασιλική οικογένεια η οποία φέτος δεν θα συγκεντρωθεί στο Sandringham όπως κάθε χρόνο .

H 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος Φίλιππος αποφάσισαν να παραμείνουν στον Windsor και να γιορτάσουν ήρεμα φέτος, σπάζοντας μια παράδοση που κρατάει από το 1987.

«Έχοντας λάβει τις απαραίτητες οδηγίες, η βασίλισσα και ο δούκας του Ενδιμβούργου θα περάσουν ήσυχα τα Χριστούγεννα στο Windsor», τόνισε η ανακοίνωση ενώ είναι πιθανό ο William, η Kate και τα τρία παιδιά του να περάσουν τις γιορτές με την Carole και τον Michael Middleton.