Συγκινήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της on air

Συγκινήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της on air

Τα τρυφερά λόγια της Ηλιάνας για τον Snik

Μια μεγάλη διάκριση κατέκτησε ο Snik, ο αγαπημένος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μέσα στο 2020. Τη χρονιά αυτή και εν μέσω πανδημίας, ο Snik και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spοtify ήταν ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώ το τραγούδι του «Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams.

Το τραγούδι αυτό αλλά και όλο το άλμπουμ «TOP BOY» του αγαπημένου της Ηλιάνας ξεπέρασαν τα 42 εκατομμύρια streams.

Σήμερα λοιπόν, που η Ηλιάνα έπαιξε την είδηση για την διάκριση του αγαπημένου της μέσα από το Pop Up, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της:

«Τι να πω; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik. Συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του. Φυσικά με την υποστήριξη της εταιρείας του. Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, μπράβο σου, σού αξίζει. Τον ξέρετε μέσα από τα βίντεο κλιπ και τα τραγούδια του και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί»



Η Ηλιάνα με τον Snik μένουν μαζί και είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους και την αγάπη τους.