Γιατί ο Κάρολος και η Καμίλα απενεργοποίησαν τα σχόλια στα social media τους;

Γιατί ο Κάρολος και η Καμίλα απενεργοποίησαν τα σχόλια στα social media τους;

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος

Στις 15 Νοεμβρίου, το Netflix έβγαλε την τέταρτη σεζόν του «The Crown», το οποίο τεκμηριώνει τις ζωές της βασιλικής οικογένειας υπό τη βασιλεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '- συμπεριλαμβανομένων των αντιπαραθέσεων που αντιμετώπισαν καθ' όλη τη διάρκεια της ως βασίλισσα. Το μεγαλύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν βέβαια επικεντρώθηκε στη σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με την Camilla Parker Bowles, η οποία αργότερα έγινε η δεύτερη σύζυγός του και η δούκισσα της Κορνουάλης.

Η σχέση του πρίγκιπα με την Camilla οδήγησε τελικά στο διαζύγιο του με τη Diana το 1996. Η Camilla και ο Κάρολος αντιμετώπισαν χρόνια αντιδράσεων εξαιτίας της σχέσης τους, και μάλιστα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους στο γάμο τους προτού μπορέσουν να ενωθούν επίσημα με τα δεσμά του γάμου.

Παρά τον δραματικό τρόπο που σχηματίστηκε η σχέση τους, το κοινό φάνηκε να έχει συνηθίσει το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η τελευταία σεζόν του «The Crown» έβγαλε στο φως την εχθρότητα των ανθρώπων απέναντι στο ζευγάρι και δημιούργησε μια εντελώς νέα γενιά των θαυμαστών της πριγκίπισσας Diana, όπως καταδεικνύει η πρόσφατη δραστηριότητα στα κοινωνικά μέσα.

Οι θαυμαστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχουν δείξει την υποστήριξή τους προς την αείμνηστη πριγκίπισσα σχολιάζοντας τις δημοσιεύσεις στο Instagram της δούκισσας της Κορνουάλης στους επίσημους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας και του Clarence House.

Και οι δύο λογαριασμοί δημοσίευσαν μια φωτογραφία της Camilla που εργάζεται στον Διαγωνισμό Έρευνας Κοινοπολιτείας της βασίλισσας στις 25 Νοεμβρίου. Η ενότητα σχολίων σε κάθε ανάρτηση είναι επί του παρόντος γεμάτη με μηνύματα υποστήριξης για την Diana.

Πολλά από τα σχόλια ήταν απλώς «Diana» με emoji καρδιά, αν και μερικoί έγραψαν μηνύματα που επέκριναν ρητώς την Camilla. Και αυτός είναι και ο λόγος που τα σχόλια έχουν μείνει ανοιχτά υπό περιορισμούς στο Twitter. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε τον λόγο για τον οποίο απενεργοποίησαν τα σχόλια. Ο λόγος είναι γιατί «οι πρόσφατες απαντήσεις έσπασαν τις οδηγίες κοινωνικής δικτύωσης του Royal Household, οι οποίες δεν επιτρέπουν την ανάρτηση καταχρηστικών σχολίων».

Δες στη gallery μερικά από τα σχόλια που έχουν αφήσει οι fans.