GNTM 3: Η «απειλή» του Ηρακλή στους φίλους του για την αποχώρηση

GNTM 3: Η «απειλή» του Ηρακλή στους φίλους του για την αποχώρηση

Τέρμα οι φιλίες στο παιχνίδι.

Όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, πλέον όλοι στο σπίτι του Grecce’s Next Top Model έχουν συνειδητοποιήσει πως νικητής ή νικήτρια θα βγει ένα πρόσωπο, εκτός φυσικά κι αν… πέσει το σύστημα. Τέλος πάντων, αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι το παιχνίδι τώρα δυσκολεύει για τα καλά και τα παιδιά… τρώγονται μεταξύ τους!

Σήμερα, η δοκιμασία θέλει αγόρια και κορίτσια να φεύγουν από τη βάση τους και να οδεύουν προς Ελαφόνησο για το σετ τους. Επάνω σε μηχανές και αυτοκίνητα καλούνται να φωτογραφηθούν σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες και να δώσουν φυσικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Εκείνο που σίγουρα δε περίμενες να δεις σήμερα είναι μια παρέα να σπάει στα δύο και όχι ότι θέλουμε να σε προϊδεάσουμε αλλά πλέον τα στρατόπεδα είναι πολλά και μάλιστα ατομικά. Ο κάθε παίκτης κοιτάει τον εαυτό του και ήρθε η ώρα να τους δικαιολογήσουμε! Φτάνουν στην τελική ευθεία και θέλουν τη νίκη.

Αυτό που κάνει πάντως εντύπωση είναι το πρόσωπο εκείνο που ξεκαθαρίζει τη θέση του και όχι μόνο μιλά έξω από τα δόντια αλλά «απειλεί» και τους… φίλους του. Ο λόγος για τον Ηρακλή ο οποίος μετά το ντισαβαντάζ που έδωσε στη Μαριαγάπη φάνηκε να λέει στον Αιμιλιάνο και το... κορίτσι του πως θέλει να διώξει από το παιχνίδι κόσμο, ακόμη κι αν πρόκειται για άτομα της παρέας του. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα είναι πως ο Ηρακλής είναι έτοιμος για τον τελικό και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φτάσει εκεί.