Η Ξένια αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά και μας έδειξε πώς το γιόρτασε

Η Ξένια αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά και μας έδειξε πώς το γιόρτασε

Η Ξένια αποχώρησε για δεύτερη φορά και γιόρτασε με τον δικό της τρόπο

Η Ξένια Μοτσκαλίδου ήταν εκείνη που αποχώρησε για δεύτερη φορά από το GNTM και η ίδια η 22χρονη κοκκινομάλλα τόνισε πως η αποχώρησή της ήταν δίκαιη και πως η ίδια έχει πια δώσει όσα ήταν να δώσει στο ριάλιτι μοντέλων.

Το light plus size μοντέλο έχει καταγωγή από την Ελλάδα και Ρωσία και ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το beauty blogging ενώ πλέον έχει παραπάνω από 230.000 followers στο Instagram.

Μετά την αποχώρησή της, η Ξένια μίλησε πρώτα στην κάμερα του Star τονίζοντας:


https://www.instagram.com/p/CIgzS56hK8-

Κι επειδή η Ξένια επέστρεψε και στα social media και στο Instagram, μίλησε σε μια σειρά από stories στους fans της και έκανε και το πρώτο της post στο οποίο ευχαρίστησε τους πάντες γράφοντας:

«Ποιο ήταν το καλύτερο πράγμα για εσάς το 2020; Για εμένα ήταν η εμπειρία μέσα στο GNTM.

Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στη μικρή οθόνη.
Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα, όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία.

Πέρασα υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχθώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όριά μου, να βγω από το comfort zone και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό.
@genevievevv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos @yiorgoskaravas_official
Δεν ξεχάαω τους στυλίστες, makeup artists, σχεδιαστές και φωτογράφους για τις υπέροχες συνεργασίες.
@pantelis_toutountzis @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis
Και βέβαια ευχαριστώ όλα τα άτομα της παραγωγής που δουλεύοντας σκληρά έκαναν την εμπειρία αυτή αξέχαστη και ανεπανάληπτη.

Όλη η εμπειρία ήταν κάτι τελείως άγνωστο για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου καθ΄ όλη την διάρκεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μετά την επιστροφή μου στο παιχνίδι είχα βρει τα πράγματα πολύ διαφορετικά και αυτό με είχε ταράξει αρκετά. Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη για τις παρεξηγήσεις και τις στιγμές που βγήκα εκτός εαυτού λόγω πίεσης και του έντονου ανταγωνισμού.

Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Με έκανε πιο δυνατή και να τα βρω με τον εαυτό μου λιγάκι παραπάνω, to love anything or anyone you gotta love yourself first. Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου είτε θετικά, είτε αρνητικά.

p.s Αυτές οι φωτογραφίες είναι οι τελευταίες που έβγαλα πριν μάθουμε τα αποτελέσματα του μπούτκαμπ», έγραψε η κοκκινομάλλα κοπέλα.

Πάντως, για την ιστορία, η Ξένια γιόρτασε την έξοδο από το GNTM με μπόλικο φαγητό, το οποίο αφιέρωσε και στους haters της! Δες τα stories παρακάτω.