GNTM 3: Οι παίκτες έγιναν αγνώριστοι και το Twitter έλιωσε

GNTM 3: Οι παίκτες έγιναν αγνώριστοι και το Twitter έλιωσε

Τα σχόλια είναι επικά.

Για ακόμη μια φορά το Greece’s Next Top Model μας εκπλήσσει! Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με διάθεση αυτό-βελτίωσης και όπως όλα δείχνουν τα παιδιά είναι έτοιμα να δουλέψουν τόσο για την εξωτερική τους εμφάνιση, όσο και για την προσωπικότητά τους.

Σήμερα λοιπόν, οι παίκτες ξεκινούν την ημέρα τους συζητώντας για τα αδύναμα σημεία τους και ακολουθεί μια περίεργη φωτογράφιση. Οι κριτές έχουν βρει τα χαρακτηριστικά εκείνα που νομίζουν ότι «ρίχνουν» τους παίκτες και σκοπός είναι να φωτογραφηθούν αναδεικνύοντάς τα.

Βέβαια, αν μας ρωτάς, κανένας δεν χρειάζεται καμία αλλαγή, όπως είπε και η Μαριαγάπη για το αγόρι της τον Αιμιλιάνο, είναι με λίγα λόγια τέλειος. Πάντως, αυτή η δοκιμασία είναι μέχρι στιγμής μια από τις καλύτερες μιας και πρόκειται για ένα κοινωνικό μήνυμα που όλοι πρέπει να ακούσουμε! Κάθε ελάττωμά μας ή κάθε «άσχημο» χαρακτηριστικό μας είναι όμορφο και μπορούμε το κάνουμε όπλο μας.

Η Νάνσυ βοήθησε τα παιδιά να μιλήσουν για τα σημεία του σώματος αλλά και του προσώπου τους που δεν τους αρέσουν και το καλύτερο ήρθε μετά από αυτή την κουβέντα. Οι κριτές αποφάσισαν να τονίσουν κάποια χαρακτηριστικά που εκείνοι κρίνουν ότι τους ξεχωρίζουν και το concept της σημερινής πρώτης φωτογράφισης είναι να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

Βέβαια, πρέπει να σου πούμε ότι η επαγγελματική «παραμόρφωση» τους ήταν ξεκαρδιστική μιας και έκανε το Twitter να ανεβάσει τα επικότερα tweets. Ο Ηρακλής φόρεσε έναν… λαιμό, ο Edward ένα… μέτωπο και εκείνη που πραγματικά δεν ήθελε να κοιταχτεί στον καθρέπτη αλλά ούτε να την δουν ήταν η Μαριαγάπη με το περίεργο πιγούνι.

Δες στη gallery περισσότερα.