Λίγοι πρόσεξαν το σχόλιο του Σουλτάτου στις νέες φωτογραφίες της Λασκαράκη

Λίγοι πρόσεξαν το σχόλιο του Σουλτάτου στις νέες φωτογραφίες της Λασκαράκη

Είναι ένα από τα πιο cool και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα ζευγάρι που πλέον το κοινό κατατάσσει στα πιο αγαπημένα του. Η ηθοποιός και ο σεφ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία σχέση που δε φαίνεται καθόλου βαρετή και αυτό ενθουσιάζει τους followers τους. Είναι ωραίο, άλλωστε, ένα ζευγάρι να μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα μαζί, να έχει την άνεση να πειράξει ο ένας τον άλλον και, μετά, να τα δημοσιοποιεί κιόλας.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που κάποιος κάνει μία ανάρτηση, ο κόσμος συντονίζεται για να δει αρχικά τι αυτή περιλαμβάνει και, έπειτα, αν ο άλλος θα αφήσει κάποιο δικό του σχόλιο.




Στην προκειμένη περίπτωση, η Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες. Το caption στην περιγραφή ήταν ένα quote του Dalai Lama: «The purpose of our lives is to be happy», δηλαδή «Ο στόχος της ζωής είναι να είσαι ευτυχισμένος», δείχνοντας, παράλληλα, τη δική της καλή ψυχολογία και το ότι μάλλον τα πράγματα στη ζωή της πηγαίνουν πολύ καλά.

Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι και ο φωτογράφος των εν λόγω φωτογραφιών, άδραξε την ευκαιρία για comment, κάτι που δεν παρατήρησαν πολλοί. Τι ήταν αυτό; Κάτι πολύ απλό, λιτό και με πολλή αγάπη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες και το σχόλιο.