Για πρώτη φορά, όλα τα παιδιά των Cambridges περπατούν στο κόκκινο χαλί

Για πρώτη φορά, όλα τα παιδιά των Cambridges περπατούν στο κόκκινο χαλί

Το θέαμα προετοιμάζει την κυριαρχία της επόμενης γενιάς.

Ήταν ένα λίγο διαφορετικό βράδυ το χτεσινό για το Παλάτι του Kensington. H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήραν τα τρία τους παιδιά και αποφάσισαν να κάνουν όλοι μαζί μία δημόσια εμφάνιση για την παράσταση ενός κλασικού, Βρετανικού σόου παντομίμας. Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis εμφανίστηκαν στο red carpet κρατώντας τα χέρια των γονιών τους και όλος ο κόσμος που βρέθηκε εκεί δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους.

Τα παιδιά έχουν πια μεγαλώσει πολύ και ακόμα και στις τρυφερές ηλικίες των 7, 5 και 2 αντίστοιχα, δείχνουν ότι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ρόλος τους στη βασιλική οικογένεια. Άλλωστε, ξέρουμε ότι η εκπαίδευση των μελών αρχίζει από πολύ νωρίς, καθώς κυρίως οι διάδοχοι είναι επιφορτισμένοι με πολλές υποχρεώσεις εντός και εκτός των τοίχων του παλατιού.




Η μαμά τους, Kate, εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά με εξαιρετικό στυλ, επιλέγοντας ένα φόρεμα Alessandra Rich, σκουλαρίκια Simone Rocha και ένα βραχιόλι Halcyon Days. Ο Louis, από την άλλη, φορούσε ένα wool jacket από Amaia, ενώ ο μεγάλος του αδερφός, George, ξεχώρισε με ένα sweater Ralph Lauren.

Πριν την παράσταση, ο William είχε ετοιμάσει έναν σύντομο λόγο για να ευχαριστήσει όσους προσέφεραν και προσφέρουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Έχετε δώσει όλο σας το είναι αυτόν τον χρόνο και έχετε κάνει αξιοσημείωτες θυσίες»

«Κι εσείς έχετε οικογένειες, που είμαι σίγουρος ότι σας έχουν δει πολύ λιγότερο από όσο θα ήθελαν. Είναι υπέροχο που είστε όλοι εδώ μαζί σήμερα»