Η Katie Holmes απαθανατίζεται με την κόρη της, η Suri είναι σωσίας της

Η Katie Holmes απαθανατίζεται με την κόρη της, η Suri είναι σωσίας της

Είναι απίστευτο το πόσο ίδιες είναι

Η Katie Holmes είνα μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood. Οι εμφανίσεις της είναι σχετικά σπάνιες, όμως όταν τη βλέπουμε είτε σε κάποια έξοδο είτε στο Instagram account της, δεν μπορούμε να το αφήσουμε ασχολίαστο. Πόσο μάλλον όταν στις φωτογραφίες αυτές είναι μαζί της και η κόρη της, Suri Cruise, την οποία βλέπουμε μια φορά στα 3 χρόνια.

Όπως αντιλαμβάνεσαι ήταν σχεδόν αδύνατο να μην σχολιάσουμε αυτή την κοινή εμφάνιση μαμάς και κόρης μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή που μας πέρασε λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Katie Holmes με την 14χρονη κόρη της να ψωνίζουν προμήθειες ζωγραφικής από το Michael’s στη Νέα Υόρκη και απλά πάθαμε πλάκα.


https://www.instagram.com/p/CIxRLxFlg8N

Όχι γιατί βλέπαμε την Katie Holmes, αλλά γιατί είδαμε τη Suri Cruise και η ομοιότητα που έχει με την μητέρα της είναι σχεδόν τρομακτική. Μπορεί να φορούσαν και οι δύο προστατευτική μάσκα όμως μπορούσαμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα την ομοιότητα ανάμεσά τους. Με casual ντύσιμο και οι δύο έκαναν τη βόλτα τους και ο φωτογραφικός φακός πήρε φωτιά.


https://www.instagram.com/p/CIxHVrdlKFZ

Η Suri έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι πια ολόκληρη δεσποινίδα. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει απίστευτα πολύ και είναι μια κούκλα. Μια μικρή σωσίας της Katie Holmes, αλλά μια πανέμορφη σωσίας.

Δες τις στις φωτό παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CIxE374lKq9