GNTM 3: Ο Edward φλέρταρε με τη γυμνάστρια και το Twitter τρελάθηκε

GNTM 3: Ο Edward φλέρταρε με τη γυμνάστρια και το Twitter τρελάθηκε

Τα κορίτσια του Twitter τρελάθηκαν

Ο ημιτελικός του Greece’s Next Top Model διεξάγεται σήμερα και όλοι –αν και ξέρουμε τα spoilers- περιμένουμε να δούμε ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό και ποιος ο παίκτης που θα αποχωρήσει. Η μέρα των παιδιών ξεκίνησε με την τελευταία προπόνηση από τη γυμνάστρια Ένη Αργυρού, και με ένα μασάζ αποθεραπείας. Κι εκεί ακριβώς το Twitter τρελάθηκε.

Μπορεί αρκετοί να αντέδρασαν στο σκόπιμο χτύπημα του Αιμιλιάνο στην Παρασκευή, όμως η στιγμή που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια κυρίως από τον γυναικείο πληθυσμό, και δικαίως- ήταν το μασάζ της γυμνάστριας στους παίκτες. Και συγκεκριμένα το μασάζ στον Edward, προκειμένου να κάνει αποθεραπεία στους τετρακέφαλους.

Ο Eddie ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, και το φλερτ με τη γυμνάστρια Ένη, απλά έκανε το Twitter να ουρλιάξει. Ο Edward μάλλον ερωτεύτηκε, όμως οι θαυμάστριές του δεν ενθουσιάστηκαν με τη στάση του στο σημερινό επεισόδιο. Τα σχόλια στο twitter μας γονάτισαν, και αλήθεια δεν έχουμε δει άλλο πιο αστείο στιγμιότυπο στο GNTM.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη γυμνάστρια πάντως, η οποία στάθηκε βράχος στο φλέρτ του Edward. Δες τα σχόλια που ξεχωρίσαμε στη gallery παρακάτω.