Η Kate Middleton πήγε στο μάρκετ με τα τρία της παιδιά και αγόρασε κάτι πολύ απλό

Η Kate Middleton πήγε στο μάρκετ με τα τρία της παιδιά και αγόρασε κάτι πολύ απλό

Mια απλή μαμά όπως όλες μας η Kate Middleton

Αν νομίζεις πως μόνο εσύ ετοιμάζεις κάτι απλό για φαγητό από το μάρκετ κάνεις λάθος. Βλέπεις η πρόσφατη βόλτα της Kate Middleton σε σούπερ μάρκετ στο Sainsbury κοντά στο σπίτι της στο Norfolk έκρυβε αποκαλύψεις.

Η Middleton με τα τρία της παιδιά και τον William μετακόμισαν στο Νorfolk, το δεύτερο σπίτι τους στην αρχή της πανδημίας τον Μάρτιο.

Η Kate, βρέθηκε λοιπόν στο μάρκετ, με τον πρίγκιπα Louis αγκαλιά, την πεντάχρονη Charlotte και τον 7χρονο George.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η 39χρονη, επέλεξε ένα ωραιότατο πακετάκι με έτοιμες enchiladas για να φάει με τα παιδιά της και η έτερη μαμά που την εντόπισε είπε:



«Ψώνιζε όπως κάνουμε όλοι μας, τα παιδιά ήταν πολύ μαζεμένα, δεν έπαιζαν. Όλοι φέρονταν κανονικά». E και αν δεν είναι νορμάλ μια μαμά που ετοιμάζει μεξικάνικο βραδινό γεύμα για τα παιδιά της, ποια είναι! Η πηγή τόνισε χαρακτηριστικά:

«H Kate θα είχε την ίδια απλή συμπεριφορά ακόμα και αν είχε παντρευτεί έναν υπάλληλο τράπεζας. Εκείνη ήθελε έτσι κι αλλιώς να μεγαλώσει τα παιδιά της στην ύπαιθρο».

Πριν παντρευτεί η Kate και γίνει και η ίδια μέλος της βασιλικής οικογένειας, είχε την ευτυχία να μεγαλώσει φυσιολογικά και το ίδιο θέλει να βιώνουν τα παιδιά της με μια βόλτα στο μάρκετ.