Παρασκευή σήμερα και πολύ θα θέλαμε να είμαστε έστω και λίγο Katie Holmes

Παρασκευή σήμερα και πολύ θα θέλαμε να είμαστε έστω και λίγο Katie Holmes

Bασικά και όλες τις υπόλοιπες ημέρες. 

Μπορεί να μην έχει βραβευτεί με Oscar ή να μην έχει -ακόμα-υποδυθεί κάποιο ρόλο στην μεγάλη οθόνη που να έχει αφήσει ιστορία, αλλά εμείς οι γυναίκες τη συγκεκριμένη ηθοποιό την αγαπάμε, για το υπέροχο νεανικό της πρόσωπο, για το στυλ της, για το γεγονός ότι μεγαλώνει ολομόναχη την κόρη της και φυσικά… γιατί πρωταγωνίστησε στο Dawson’s Creek.

Ναι προφανώς και αναφερόμαστε στην Katie Holmes, η οποία την περίοδο αυτή ζει τον έρωτά της με τον νεαρό σεφ, Εmilio Vitolo και φυσικά βολτάρει στη χιονισμένη Νέα Υόρκη, με την κόρη της Suri.

Η Katie λοιπόν, είναι διάσημη για την ομορφιά και τη φρεσκάδα της, κάτι που αποδεικνύεται και στις throwback φωτογραφίες που ανεβάζει. Όπως έκανε και λίγες ώρες πριν, με μία χριστουγεννιάτικη πόζα από το… πολύ μακρινό παρελθόν-μάλλον εποχές Dawson’s Creek μυριζόμαστε- όπου η διάσημη ηθοποιός ποζάρει δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, δείχνοντάς μας την κομψή της σιλουέτα.

Αγαπητή μου Katie, είσαι το πρότυπό μας. Αυτό που λέμε «ούτε μία μέρα δεν πέρασε από πάνω σου» στην περίπτωσή σου, παίρνει σάρκα και οστά! Είσαι πρότυπο και χωρίς παρεμβάσεις -με τις οποίες κανένα πρόβλημα δεν έχουμε αλλά στην προκειμένη δεν υπάρχουν-. Συνέχισε την όμορφη δουλίτσα!

Δες την παρακάτω gallery: