Η Katie Holmes μόλις επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram

Η Katie Holmes μόλις επισημοποίησε τη σχέση της στο Instagram

Κανένα κρυφτό πια

Εδώ και μερικούς μήνες γνωρίζουμε πως η Katie Holmes δεν είναι πλέον single, αλλά έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του σεφ Emilio Vitolo. H 6χρονη σχέση που είχε με τον Jamie Foxx ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και παρά το γεγονός πως όλοι γνώριζαν τη σχέση τους, ποτέ δεν τους είδαμε να κυκλοφορούν μαζί, εκτός από κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Η Katie και ο Emilio είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και όπως έχουμε δει και από πλήθος φωτογραφιών είναι τρελά ερωτευμένοι. Ότι δεν βλέπαμε με τον Jamie Foxx τόσα χρόνια, το έχουμε δει μέσα σε λίγους μήνες με τον γνωστό σεφ. Φωτογραφίες από βόλτες, πιασμένοι χέρι χέρι και παθιασμένα φιλιά στους δρόμους είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουμε δει.

Το καλύτερο και πιο απρόσμενο βέβαια σκηνικό από όλα ήταν η επισημοποίηση της σχέσης τους μέσα από το Instagram. H Katie Holmes είχε εχθές τα γενέθλιά της, και ο σύντροφός της, Emilio Vitolo ανέβασε στο Instagram account του μια φωτογραφία τους σε ασπρόμαυρο φόντο, με το caption που τη συνόδευε να γράφει: «Το πιο καταπληκτικό, ευγενικό, όμορφο άτομο. Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό σου με κάνει να χαμογελάω. Χαρούμενα γενέθλια, σ’ αγαπώ!».

Το post φυσικά έκανε repost στα stories της η Katie Holmes, αφού όμως πρώτα απάντησε στην ανάρτηση του αγαπημένου της. «Σε ευχαριστώ τόσο πολύ αγάπη μου. Κι εγώ σ’ αγαπώ!». Πόσος έρωτας πια;

Δες τη φωτό και τα σχόλια στην παρακάτω gallery.