Η γκάφα του Master Chef 5 και η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη στο Twitter

Η γκάφα του Master Chef 5 και η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη στο Twitter

Ήταν άραγε απλά θέμα απροσεξίας;

Τα ριάλιτι shows έχουν επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας και μάλιστα οι τηλεθεατές αγωνιούν να δουν τα νέα επεισόδιά τους. Μέσα σε αυτή τη λίστα νέων προγραμμάτων κατατάσσεται και ο Νο1 διαγωνισμός μαγειρικής, κοινώς… το Master Chef.

Όταν κάποιος ακούει τον τίτλο του διαγωνισμού, σκέφτεται δύο πράγματα! Τους μεγάλους νικητές που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αλλά και τους άνθρωπους της κριτικής επιτροπής. Οι νικητές ήταν ο πρόσφατος… έρωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Μανώλης Σαρρής, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Τιμολέων Διαμαντής αλλά και ο μοναδικός Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος μεγάλος νικητής που αναδείχθηκε ποτέ στο ριάλιτι.

Και ενώ τα ονόματα των αγοριών που έχουν κερδίσει τα έπαθλα έχουν γράψει ιστορία, κάτι έκανε την παραγωγή του Master Chef 5 να ξεχάσει το όνομα του Άκη Πετρετζίκη. Πώς έγινε άραγε αυτό;

Ο πέμπτος κύκλος πρόκειται να προβληθεί σύντομα, το trailer ήδη είναι έτοιμο και φυσικά το έχουμε δει. Εκείνον ωστόσο που δεν έχουμε δει είναι ο Άκης! Και ενώ οι υπόλοιποι νικητές βρίσκονται στα πλάνα εκείνος όχι μόνο απουσιάζει αλλά δεν γίνεται και η παραμικρή αναφορά στο όνομά του.



Φυσικά εφοδιασμένος με χιούμορ, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σχολίασε με ένα tweet λέγοντας: «Έχω μπερδευτεί με αυτό το Master Chef, εγώ ποιο νίκησα ρε παιδιά;»

Δες το tweet στη gallery και όλες τις απαντήσεις που έλαβε από τους θαυμαστές του.