Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του

Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του

Σε μία συγκινητική συνέντευξη. 

Έγιναν γονείς τον Οκτώβριο με την νεογέννητη κόρη τους Βlu Jerusalema να τους κάνει τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου. Ο λόγος για τον επιχειρηματία και διάσημο instagrammer Gianluca Vacchi και την νεαρή σύντροφό του, Sharon Fonseca.

Ο Vacchi, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τα χιουμοριστικά video που ανεβάζει στο Instagram, μέσω του οποίου φυσικά ανακοίνωσε και τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης, λίγους μήνες πριν.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την νεογέννητη κόρη του και για τα συναισθήματά του, όταν συνειδητοποίησε το πρόβλημα υγείας της: «Η κόρη μου γεννήθηκε με σχιστίες χείλους (λυκόστομα όπως είναι πιο διαδεδομένο) και ήταν ένα μεγάλο ταρακούνημα και για τους δυο μας. Έκτοτε, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το μωρό μας», είπε.

«Παράλληλα με το παιδί μου, σκέφτομαι και όλα τα υπόλοιπα μωράκια που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν την απαραίτητη ιατρική βοήθεια», συνέχισε.

«Οι γιατροί μας είπαν, ότι από τη στιγμή που το πρόβλημα θα διορθωθεί, η ζωή της θα είναι εντελώς φυσιολογική. Και ευτυχώς, μοιάζει αποκλειστικά στην μητέρα της», ολοκλήρωσε. Όπως μάλιστα διευκρίνισε ο λόγος για τον οποίο μίλησε για το πρόβλημα της κόρης του, είναι γιατί θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία να στηρίξει τις οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη θεραπεία στα παιδιά τους.

Δες την παρακάτω gallery: