Η Δανάη Παππά γιόρτασε με τον σύντροφό της: Αυτή είναι η σχέση τους

Η Δανάη Παππά γιόρτασε με τον σύντροφό της: Αυτή είναι η σχέση τους

Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ ιδιαίτερη γιορτή και την περνάς με τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους.

Η Δανάη Παππά είναι ένα κορίτσι που έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό είναι κάτι που ο κάθε ένας μπορεί να κάνει. Σίγουρα απαιτείται ένα σύνολο πραγμάτων, όπως το ταλέντο φυσικά, αλλά σε συνδυασμό με μία προσωπικότητα που να σε κάνει να τη συμπαθείς για κάποιον λόγο. Επειδή είναι γλυκιά, χαμογελαστή, πρόσχαρη. Και η Δανάη τα έχει όλα.

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, πέρα από τα επαγγελματικά της που εκ των πραγμάτων θα απασχολήσουν, ανεβάζει όλο και συχνότερα υλικό από κοινές της στιγμές με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. Οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά και κάθε νέο post έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Χτες, ανήμερα των Χριστουγέννων, αναμενόμενα το ζευγάρι κανόνισε το πρόγραμμά του για να γιορτάσει αναλόγως την ημέρα. Υπήρχε, έτσι, μία μικρή συγκέντρωση με φιλικά πρόσωπα και ο καλός της πήρε τα ηνία του ψησίματος. Από το οπτικό αποτέλεσμα, μάλλον έγινε εξαιρετική δουλειά και η Δανάη έδειξε τον θαυμασμό και την ικανοποίησή της με τα stories που έκανε στο προφίλ της.

Δες τα στη συνέχεια.