Το video της πήρε 276 χιλιάδες dislikes: Eίναι αυτή η πιο μισητή star του 2020;

Το video της πήρε 276 χιλιάδες dislikes: Eίναι αυτή η πιο μισητή star του 2020;

Μάλλον τα έβαλε με λάθος άνθρωπο!

Πλησιάζουμε προς το τέλος μίας πολύ κακής και δύσκολης χρονιάς, με την ευχή όλων, το 2021 να είναι κάπως καλύτερο, ή έστω λιγότερο σκληρό μαζί μας. Η αποφράδα χρονιά που φεύγει λοιπόν, σημαδεύτηκε από την πανδημία, τους θανάτους, τις καραντίνες, τις ατελείωτες ώρες στο σπίτι, την οικονομική καταστροφή και-ίσως το μόνο θετικό- από αμέτρητες εγκυμοσύνες!

Κάτι άλλο που συζητήθηκε έντονα τη χρονιά αυτή, ήταν και μία διάσημη δίκη, η οποία συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, και συνεχίζει να συζητιέται ακόμη και σήμερα!

Αναφερόμαστε φυσικά στην περιβόητη δίκη Johnny Depp κατά εφημερίδας «The Sun», την οποία ο διάσημος ηθοποιός… έχασε! Έκτοτε, απολύθηκε από όλα τα κινηματογραφικά projects στα οποία συμμετείχε, ενώ το μίσος για την αντίδικο και πρώην σύζυγό του, Amber Heard, έχει φουντώσει για τα καλά.

Και μπορεί οι φανς του Johnny να μην κατάφεραν να την… απολύσουν από το «Aquaman 2», η εκστρατεία τους ωστόσο εναντίον της, είναι τόσο μεγάλη, που σε ένα και μόνο βίντεο της ηθοποιού από το παρελθόν για το Youtube κανάλι, Access, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές, συγκεντρώθηκαν… 276 χιλιάδες dislikes (μέχρι στη στιγμή που μιλάμε)! Και όλα αυτά, μέσα σε μόλις… δύο εβδομάδες!

Έπειτα λοιπόν από το γεγονός αυτό, καταλήξαμε ότι όντως η Amber είναι η πιο μισητή star του πλανήτη!