Διέγραψε κακήν κακώς τις φωτογραφίες από το Ντουμπάι μετά τις αντιδράσεις θαυμαστών

Διέγραψε κακήν κακώς τις φωτογραφίες από το Ντουμπάι μετά τις αντιδράσεις θαυμαστών

Το supermodel την… πάτησε και όχι άδικα!

Λένε ότι το Ντουμπάι αυτή τη στιγμή είναι ένας «επίγειος παράδεισος» χωρίς lockdown και περιορισμούς, αλλά με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τους πλούσιους και διάσημους, να καταφθάνουν στον πολυτελή προορισμό προκειμένου να μη βγουν από το πρόγραμμά τους, και να απολαύσουν και φέτος τις διακοπές τους, no matter what.

Ανάμεσα στους αμέτρητους celebrities που έχουν καταφθάσει τελευταία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι και η διάσημη οικογένεια από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είναι άκρως δημοφιλής στα social media.

Το supermodel και ο ποδοσφαιριστής σύζυγός της, πήραν τα 4 παιδιά τους για ολιγοήμερες διακοπές, των οποίων στιγμιότυπα ανέβασαν φυσικά στα social media. Kίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους followers τους, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά σχολίασαν, είναι άσχημο η Μεγάλη Βρετανία να βρίσκεται υπό αυστηρή καραντίνα κι εσείς να διαφημίζετε το ταξίδι σας.

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια πέταξε για τον προορισμό της, στις 14 Δεκεμβρίου-πριν το περιβόητο Tier 4- και επέστρεψε στις 26 του ίδιου μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν όντως προκλητική. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι φωτογραφίες διεγράφησαν αμέσως μετά!



Δες την παρακάτω gallery: