10 φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ξεπέρασαν τα 30 χιλιάδες likes

10 φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ξεπέρασαν τα 30 χιλιάδες likes

Το μοντέλο εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το κορίτσι που όλοι θέλουν να παρακολουθούν. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έκανε χρόνια καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό που έπρεπε να γίνει για να είναι ευρέος γνωστή είναι η συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του κριτή, το διάσημο μοντέλο «μπήκε» σε κάθε σπίτι και οι τηλεθεατές είχαν έναν ακόμα λόγο για να βρίσκονται συντονισμένοι στο ριάλιτι. Ήταν το άτομο που τα είχε κάνει όλα, η επαγγελματίας που βοηθούσε τα κορίτσια όποτε είχε την ευκαιρία και, με αυτά και πολλά άλλα, ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπέρασε τους 560 χιλιάδες followers.




Στο προφίλ της ανεβάζει συχνά πυκνά υλικό. Βλέπουμε φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της, πόζες από την καθημερινότητά της και γενικά ό,τι την εμπνεύσει. Το κοινό της είναι πανέτοιμο κάθε φορά και γεμίζει τις αναρτήσεις της με δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια που την επευφημούν.

Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς σήμερα είπαμε να συγκεντρώσουμε 10 από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Ηλιάνας που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 30 χιλιάδες likes κατά λίγο ή πολύ.

Μία ματιά στην παρακάτω gallery θα σε κατατοπίσει πλήρως. Υ.Γ. Τόσο εντυπωσιακές και λαμπερές που είναι οι photos δε θα σε κάνει να απορήσεις.