Μήπως τελικά δεν χώρισαν ποτέ; Οι δύο διάσημοι πρώην και πάλι μαζί

Μήπως τελικά δεν χώρισαν ποτέ; Οι δύο διάσημοι πρώην και πάλι μαζί

Πολύ περίεργα μας τα λένε!

Eίναι λογικό οι διάσημοι και ιδίως αυτοί του Hollywood, να μην είναι και τόσο παραδοσιακοί ή για την ακρίβεια να είναι εντελώς ανατρεπτικοί και εκκεντρικοί. Από τον τρόπο που παντρεύονται μέχρι τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους… και τελικά χωρίζουν, θα λέγαμε ότι τα κάνουν όλα με δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Όπως για παράδειγμα το διάσημο αυτό ζευγάρι, το οποίο έζησε έναν έρωτα θυελλώδη, απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά και λίγο καιρό πριν ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Είναι απολύτως λογικό, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση, οι σχέσεις των γονέων να παραμένουν φιλικές για χάρη τους. Βέβαια στην περίπτωση των Olivia Wilde και Jason Sudeikis, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, μιας και όσο ιδιόρρυθμοι και αν είναι οι stars του Hollywood, πρώτη φορά βλέπουμε τόσο αγαπημένους και φιλικούς πρώην.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σχεδόν καθημερινά μαζί, να ανταλλάσσουν αγκαλιές είτε έξω από το σπίτι του ενός, είτε του άλλου!

Και αναρωτιόμαστε εμείς: Έχουν όντως χωρίσει; Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μπράβο τους!

Στο παρακάτω video βλέπουμε την προηγούμενή τους συνάντηση: