Λίγες ημέρες πριν γίνει μαμά, η Elsa Hosk μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει

Λίγες ημέρες πριν γίνει μαμά, η Elsa Hosk μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει

Πόσο όμορφες φωτογραφίες

Το 2020 μπορεί να μην ήταν από τις καλύτερες χρονιές που έχουμε βιώσει, έφερε όμως στον κόσμο του Hollywood γάμους και εγκυμοσύνες που δεν περιμέναμε να δούμε με τίποτα. Μία από τις εγκυμοσύνες του 2020 ήταν και αυτή της Elsa Hosk. Το supermodel της Victoria’s Secret και ο σύντροφός της, Tom Daly, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και σε λίγες ημέρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Το 32χρονο μοντέλο ανέβασε στο Instagram της την Πέμπτη (31 Δεκεμβρίου) μερικές φωτογραφίες ούσα γυμνή και δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε.

«Αυτή η χρονιά έφερε περισσότερες αλλαγές από ό, τι νόμιζα ότι μπορούσα να χειριστώ. Ο κόσμος γυρίστηκε ανάποδα και ήμασταν αβέβαιοι, φοβισμένοι, υποφέραμε απώλειες, μάθαμε ο ένας για τον άλλον περισσότερο από ποτέ, παρόλο που δεν μπορούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον…. Η ασημένια επένδυση σε όλα αυτά για μένα μου έδωσε το χρόνο και τη σιωπή για να σκεφτώ και να μάθω τι ήταν πραγματικά στην καρδιά μου.

Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μωρό. Πούλησα το διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη. Αγόρασα το σπίτι των ονείρων μου και μετακόμισα στην άλλη άκρη της χώρας στο Λος Άντζελες. Εδώ είμαι λίγες εβδομάδες πριν τη γέννηση της κόρης μου και αισθάνομαι ευγνώμων για τον πόνο, το άγχος, την αλλαγή και τον φόβο γιατί από αυτό ήρθε κάτι τόσο θετικό και με έκανε πιο δυνατή. Χαίρομαι που το 2020 τελείωσε όμως…. Καλή χρονιά σε όλους σας! Σε ένα λιγότερο τρελό 2021», έγραφε στο caption των φωτογραφιών της, και ποια ανυπομονούμε να τη δούμε με το μωράκι της αγκαλιά.