Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που γέλασε στον γάμο της Diana έγινε viral

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που γέλασε στον γάμο της Diana έγινε viral

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την 20χρονη Diana τον Αύγουστο του 1981 και ο γάμος τους σάρωσε τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε δημοφιλία. Οι δυο τους αρχικά ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι, όμως στην πορεία η Lady Di κατάφερε να επισκιάσει τον διάδοχο του στέμματος και να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. Αν παρακολούθησες την τέταρτη σεζόν του Crown θα είδες πως ξεκίνησε και εξελίχθηκε η μεταξύ τους σχέση, αλλά και πόσο αγαπητή στον κόσμο ήταν η Diana.

Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα της χρονιάς εκείνης και το νυφικό της πριγκίπισσας Diana έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μας για πάντα. Σαράντα χρόνια όμως μετά τον γάμο της Νταϊάνα με τον Κάρολο ήρθε στο φως ένα βίντεο από το Channel 5 το οποίο έγινε viral στα social media τις τελευταίες ημέρες.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β απαθανατίστηκε στον γάμο του γιου της και της πριγκίπισσας Νταϊάνα να γελάει, σε ένα βίντεο το οποίου έγινε πλέον viral στα κοινωνικά μέσα. Το γέλιο της μονάρχης ήταν αρκετά εκτός χαρακτήρα, καθώς απελευθερώθηκε από το συνηθισμένο αυστηρό και θολό πρόσωπο της και φάνηκε να παλεύει να συγκρατήσει το γέλιο της στη μέση μιας ευρέως παρακολουθημένης τελετής σε όλο τον κόσμο.

Το περιστατικό που αποκαλύφθηκε από το Channel 5 σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αφότου συνέβη, έκανε τώρα τους βασιλικούς οπαδούς να «πνιγούν» με γέλιο όταν βλέπουν την Αυτού Μεγαλειότητα να απολαμβάνει τον γάμο του γιου της. Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Purvis, πολλές κάμερες τοποθετήθηκαν μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στην εκδήλωση για να προετοιμαστούν για μια παραγωγή «behind the scenes» σχετικά με τον γάμο της Ουαλίας.



Τα πλάνα του γάμου που δεν έχουμε δει ξανά δείχνουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε να ελέγξει το γέλιο της αφού είδε τον μαέστρο της χορωδίας να γκρεμίζει μια λάμπα. Ο αφηγητής της ταινίας James D’Arcy είπε: «Είδε αυτό που δεν είδε η κάμερα, ο πληθωρικός μαέστρος, αρκετά παρασυρμένος, χτύπησε μια από τις λάμπες της χορωδίας».

Ο συντάκτης του προγράμματος, Stewart Parvis είπε: «Η βασίλισσα το εντόπισε και θα μπορούσατε να την δείτε να προσπαθεί να αντισταθεί στο χαμόγελο καθώς το αμπαζούρ βρισκόταν μπροστά της». Η πριγκίπισσα από την άλλη φάνηκε να γλιστράει το χέρι της σε εκείνο του συζύγου της, ενώνοντάς τα μαζί. «Πιθανότατα ήταν νευρική εκείνη τη στιγμή», είπε.