Ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνει βίντεο στο Tik Tok και είναι απλά απίστευτος

Ο Λευτέρης Σουλτάτος κάνει βίντεο στο Tik Tok και είναι απλά απίστευτος

Πρέπει να δεις τα βίντεο του

Τον Λευτέρη Σουλτάτο τον γνωρίζαμε σαν σεφ, τον μάθαμε όμως καλύτερα όταν έγινε γνωστό πως είναι σε σχέση με τη Βάσω Λασκαράκη. Πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αλήθεια θαυμάζουμε πολύ τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Τόσο η Βάσω, όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν απίστευτο χιούμορ και αυτό το βλέπουμε συχνά μέσα από τα social τους όταν ο ένας τρολάρει τον άλλο για τον πιο ασήμαντο λόγο.

Ο σεφ και σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη βρήκε όμως που θα διοχετεύσει καλύτερα το αστείρευτο χιούμορ του και γι’ αυτό έφτιαξε μαζί με την ηθοποιό λογαριασμό στο Tik Tok. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Ο Λευτέρης και η Βάσω είναι στο Tik Tok και ήδη γελάμε με τα βίντεο που φτιάχνουν.

Μέχρι στιγμής σε αυτά τα σατυρικά έχουμε δει μόνο τον Λευτέρη να συμμετέχει, ο οποίος κάνει τα βίντεο μαζί με τον Ηλία Μελέτη και μας χαρίζουν απίστευτο γέλιο. Χαζεύοντας λοιπόν στο Tik Tok πέσαμε πάνω σε ένα από αυτά και αλήθεια γελάσαμε πολύ και με τους δυο τους. Ξεκάθαρα όμως ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα κάνουν κάποιο βίντεο μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη.